Nu

Woensdag 01 januari – zaterdag 31 december

Upload Cinema voor Kids!

Naast de volwassen Upload Cinema (eens in de 2 maanden ) is er in MOTI ook een permanente Upload Cinema voor kids. Een programma samengesteld uit grappige, informatieve, verbazingwekkende en spectaculaire filmpjes van You T ube. Neem plaats in deze Upload-hoek en geniet van het leuke programma ,.. Meer »

Woensdag 01 januari – donderdag 31 december

KIDS: Museuminspecteurs

Museuminspecteurs , een initiatief van Museumkids, daagt kinderen uit om musea te inspecteren. Zijn er genoeg activiteiten? Zijn de tentoonstellingen leuk? Al met al, is het museum kidsproof? Ook MOTI is te beoordelen. Dit kun je doen door een formulier te downloaden , de app te installeren of een.. Meer »

Woensdag 01 januari – donderdag 31 december

MOTI op maat

Wist u dat wij ook activiteiten op maat bieden? Zo kunt u uw bruiloft vieren in MOTI, met een rondleiding voor de gasten en lunch, receptie of diner in het MOTI CAFÉ. Ook voor kinderfeestjes ontwikkelen we creatieve programma’s met speurtochten en workshops in het museum. Heeft u.. Meer »

Dinsdag 17 maart – donderdag 30 april

I LOVE BREDA fotoposters ophalen

De tentoonstelling I Love Breda: Kijk Mijn Wijk! is ten einde. We kregen honderden aanmeldingen: veel verschillende beelden, allemaal even bijzonder. We kunnen terugkijken op een succesvolle tentoonstelling, met veel inzendingen en bezoekers. Daarom willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan.. Meer »