Nu

Woensdag 01 januari – donderdag 31 december

MOTI op maat

Wist u dat wij ook activiteiten op maat bieden? Zo kunt u uw bruiloft vieren in MOTI, met een rondleiding voor de gasten en lunch, receptie of diner in het MOTI CAFÉ. Ook voor kinderfeestjes ontwikkelen we creatieve programma’s met speurtochten en workshops in het museum. Heeft u.. Meer »

Woensdag 15 juli – zondag 22 mei

Minecraft at the Museum

Te beleven tot en met 22 mei 2016 Maak je museumbezoek aan MOTI compleet en ontdek de informatieve game-omgeving Minecraft at the Museum ! Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen een digitale wereld bouwen met een LEGO-achtig blokkensysteem. Het spel is.. Meer »

Zaterdag 02 april – zaterdag 31 december

Ganzebosch

Voor de tentoonstelling Nieuwe Lusten is het levensgrote familiespel Ganzebosch ontwikkeld. Spelenderwijs kun je met de hele familie kennismaken met de symboliek in het werk van Jheronimus Bosch. Ga op zoek naar overeenkomsten en verschillen in symbolen van vroeger en nu en ontdek zo de betekenis van.. Meer »

Zondag 10 april – zondag 17 april

ART BREDA

Tijdens ART BREDA slaan MOTI, Breda’s Museum en BredaPhoto de handen ineen voor een unieke presentatie van Beeldjagers : bijzondere beeldverzamelingen en het verhaal erachter. Onbedoelde zelfportretten van mensen die hun spiegel verkopen op Marktplaats, een geheim archief van de.. Meer »

Dinsdag 19 april – dinsdag 19 april

Minecraft Wedstrijddag

In de meivakantie, op woensdag 4 mei 2016 , is in MOTI de tweede Minecraft wedstrijddag! In vier uur tijd bouw je een Minecraft bouwsel. Jijzelf en een professionele jury beoordelen alle werken. Aan het einde van deze dag wordt door een professionele jury de Minecraft Master uitgeroepen, die naar huis.. Meer »