Nu

Donderdag 01 januari – donderdag 01 januari

Erik Kessels (1966) is medeoprichter en creatief directeur van het communicatiebureau KesselsKramer in Amsterdam, Londen en Los Angeles. Kessels is verzamelaar van fotografie en publiceert middels KesselsKramer Publishing diverse boeken met verzameld werk zoals; Missing Link , The Instant.. Meer »

Donderdag 01 januari – donderdag 01 januari

Erik Kessels (1966) is medeoprichter en creatief directeur van het communicatiebureau KesselsKramer in Amsterdam, Londen en Los Angeles. Dit bureau werkt en heeft gewerkt voor nationale en internationale klanten als Diesel, MTV, Nike, J&B Whiskey, Vitra, Citizen M, Bavaria, Radio 1 en het Hans.. Meer »

Woensdag 26 februari – woensdag 26 februari

Beeldsmaak: uitgebreide zondag brunch

Elke zondag kunt u uw bezoek aan MOTI combineren met een uitgebreide brunch in het MOTI CAFÉ ! Voor slechts €12,50 geniet u van hartige en zoete hapjes waaronder vers brood met roomboter en divers beleg, een eitje, een kop huisgemaakte soep, brioche, een frisse yoghurt smoothie en een kop.. Meer »

Woensdag 26 februari – woensdag 26 februari

MOTI op maat

Wist u dat wij ook activiteiten op maat bieden? Zo kunt u uw bruiloft vieren in MOTI, met een rondleiding voor de gasten en lunch, receptie of diner in het MOTI CAFÉ. Ook voor kinderfeestjes ontwikkelen we creatieve programma’s met speurtochten en workshops in het museum. Heeft u.. Meer »

Dinsdag 22 april – dinsdag 22 april

Upload Cinema voor Kids!

Naast de volwassen Upload Cinema (eens in de 2 maanden ) is er in MOTI ook een permanente Upload Cinema voor kids. Een programma samengesteld uit grappige, informatieve, verbazingwekkende en spectaculaire filmpjes van You T ube. Neem plaats in deze Upload-hoek en geniet van het leuke programma ,.. Meer »

Page
1 2