Home > Activiteiten > Agenda > Straks

Straks

Zaterdag 26 april – zondag 11 mei

Meivakantie in MOTI

Tijdens de meivakantie (26 april t/m 11 mei) organiseert MOTI allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessanten quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Zo beginnen we met de WAANZIEN quiz.. Meer »

Donderdag 01 mei – donderdag 01 mei

Upload Cinema - Sounds like Music!

MOTI presenteert Upload Cinema, op donderdagavond 1 mei in het auditorium van MOTI. Het thema van de avond? Sounds Like Music! Want in alles zit muziek... Als het geluid maakt, kan het muziek zijn. In 'Sounds Like Music' toont Upload Cinema (i.s.m. 22Tracks ) talloze creatieve muzikale talenten die op.. Meer »

Woensdag 07 mei – woensdag 04 juni

Yoga & kleurmeditatie @ MOTI!

Uniek in MOTI: Yoga in het museum! Tijdens MOTI HOTEL II: Jan van der Ploeg worden er 3 yogalessen georganiseerd, met als afsluiting een kleurmeditatie geïnspireerd op het werk van Van der Ploeg. Het kunstwerk staat centraal! De lessen worden gegeven door drie verschillende yoga-professionals uit.. Meer »

Donderdag 08 mei – donderdag 08 mei

Lezing Jan van der Ploeg

Unieke lezing Jan van der Ploeg Donderdagavond 8 mei geeft Jan van der Ploeg een lezing in MOTI, Museum of the Image in Breda. Jan van der Ploeg is kunstenaar van monumentale muurschilderingen in musea en openbare ruimtes. Zijn werk was te zien in tentoonstellingen in binnen- en buitenland. In MOTI.. Meer »

Donderdag 15 mei – donderdag 15 mei

MOTI Moves!

MOTI Moves! MOTI beweegt, figuurlijk en letterlijk! Donderdagavond 15 mei staat niet alleen de beweging in beeldcultuur centraal. Binnen de monumentale muurschilderingen van Jan van der Ploeg wordt dan bovendien een dans opgevoerd én diner opgediend. U bent van harte uitgenodigd: beweeg u op 15.. Meer »