Home > Activiteiten > Agenda > Straks

Straks

Zaterdag 13 september – zaterdag 13 september

Open Monumentendag

Het weekend van 13 en 14 september vindt de jaarlijkse Open Monumentendag plaats. De gemeente Breda heeft ook dit jaar weer een bijzonder programma samengesteld, dit jaar binnen het thema ‘Op Reis’. In MOTI gaat de reis naar alle windstreken. De installatie BREDA360 neemt u, via.. Meer »

Zondag 14 september – zondag 14 september

13.30 uur: Lezing Todd Hido

Op zondag 14 september ben je om 13.30 uur welkom voor een lezing van fotograaf Todd Hido. In deze lezing zal hij meer vertellen over zijn werk, en specifiek over Excerpts from Silver Meadows, waarvan een selectie tentoongesteld wordt in MOTI . Entrée is gratis op vertoon van je toegangskaart van.. Meer »

Zondag 28 september – zondag 28 september

13.00 uur: Lezing Tijn Vaes

Zondag 28 september ben je om 13.30 uur welkom voor een lezing van kunsthistoricus Tijn Vaes. Tijn is erg deskundig op het terrein van de Romantiek en zal zich toespitsen op de schilder Casper David Friedrich en specifiek op het schilderij Der Wanderer. Entrée is gratis op vertoon van je.. Meer »

Zondag 28 september – zondag 28 september

15.00 uur: Lezing Alex Boyd

Zondag 28 september ben je om 15.00 uur welkom voor een lezing van fotograaf Alex Boyd. Een serie van zijn werk is te zien in de tentoonstelling Der Wanderer. Hij zal meer vertellen over zijn fotografie, deze serie, en de inspiratiebron hiervoor; het schilderij Der Wanderer uber dem Nebelmeer. Entr&.. Meer »