Home > Activiteiten > Agenda > Straks

Straks

Vrijdag 11 september – zondag 20 september

Fotoweek

Van 11 tot en met 20 september 2015 vindt de derde editie van Fotoweek plaats. Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie. Het thema van Fotoweek 2015 is ‘Kijk! Mijn Straat’. Er valt door heel Nederland van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en.. Meer »

Zaterdag 12 september – zondag 13 september

Open Monumentendag

Zaterdag 12 september en zondag 13 september is het Open Monumentendag in Nederland, het weekend waarin meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Dit jaar is het thema van de Open Monumentendag Kunst & Ambacht. MOTI verzorgt daarom dit weekend.. Meer »

Zaterdag 03 oktober – zaterdag 03 oktober

Opening Planet Hype & Design my Privacy

SAVE THE DATE! Zaterdag 3 oktober vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe tentoonstellingen Planet Hype en Design my Privacy . De tentoonstelling Planet Hype presenteert een actueel verschijnsel in ons leven: de hype. Te denken valt aan de Ice Bucket Challenge, #BringBackOurGirls, Je.. Meer »

Vrijdag 09 oktober – vrijdag 09 oktober

CJP serveert Planet Hype

14 april 2014. 276 Nigeriaanse meisjes werden ontvoerd door leden van Boko Haram. Het nieuws gaat niet onopgemerkt voorbij. Wereldwijd werd er massaal online actie gevoerd om de meisjes terug te krijgen. Het resultaat? Naast de grote aandacht voor de kidnap, zij 57 meisjes gered uit de handen van de Boko.. Meer »