Home > Museum > Nieuws

Dinsdag 01 april

GDFB: Resolute - design changes

Van 17 april t/m 30 juni In het verleden is de ontwikkeling van grafische vormgeving sterk beïnvloed door krachten als religie, politiek en geld. Hierbij is het natuurlijke vermogen van de mens om visuele boodschappen te begrijpen uitgebuit. Gedreven door technische vooruitgang ontstond een.. Meer »

Vrijdag 14 maart

MOTI HOTEL II: Jan van der Ploeg

12 april 2014 t/m september 2014 Overweldigend, groots en meeslepend: woorden die van toepassing zijn op het werk van Jan van der Ploeg. Je wordt erin opgenomen, in zijn beelden zo groot als de wereld. Waan je in een utopisch universum van kleuren en tegenstellingen! Van der Ploeg verbindt de 20 ste.. Meer »

Vrijdag 14 maart

Welcome to The Imagesphere

21 februari 2014 t/m december 2015 De ‘online’ en ‘offline’ wereld zijn inmiddels versmolten tot één universum. We hebben ons de digi-taal eigen gemaakt tijdens de digitale revolutie van de afgelopen decennia. Tenminste, dat denken we. De waarheid? We staan.. Meer »

Donderdag 13 maart

Couture Graphique opent in Lausanne

Met mode communiceren we dagelijks en zeker nu we steeds meer in een informatiemaatschappij leven. We maken duidelijk wie we zijn door ons bewust aan te kleden. In de laatste decennia zijn prints, patronen en andere grafische elementen steeds invloedrijker geworden in de mode. Onze recente.. Meer »

Dinsdag 14 januari

Upload Cinema - Feels Like Family

Huis voor Beeldcultuur en MOTI presenteren Upload Cinema, op donderdagavond 20 februari in het auditorium van MOTI. Het thema van de avond? Feels Like Family! Want tussen "familie zijn" en "als familie voelen" schuilt een belangrijk verschil dat vaak is terug te leiden naar subculturen... Van Trekkies.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...