Home > Museum > Nieuws

Dinsdag 16 september

MOTI Lezing met Dagan Cohen @DDW

Zaterdag 25 oktober om 20:00 u ABN AMRO HOUSE Klokgebouw Strijp - Eindhoven Toegang is gratis, reserveren is verplicht via: info@motimuseum.com Dutch Design Week presenteert de MOTI Lezing met Dagan Cohen Gelikte demo’s van nog niet bestaande producten op Kickstarter, 3D prints van concepten.. Meer »

Dinsdag 19 augustus

BredaPhoto: Der Wanderer + Todd Hido

Van 11 september t/m 23 november presenteert MOTI twee exposities in het kader van BredaPhoto. Thema dit jaar is Songs From the Heart. Met dit thema duikt BredaPhoto in de Nieuwe Romantiek: de Romantiek van de 21e eeuw. Hoewel de romantische idealen van authenticiteit, oprechtheid en uniciteit al meer.. Meer »

Donderdag 17 juli

Poem Express: Gedichtenposters van kinderen

De Poem Express is een internationaal kunst- en poëzieproject voor kinderen, waarbij kinderen een gedicht schrijven en daar een tekening bij maken. Dit samen wordt een gedichtenposter. Elk schooljaar doen ruim 10.000 kinderen mee, waardoor de Poem Express inmiddels een enorm archief aan.. Meer »

Woensdag 09 juli

Zomer in MOTI

Tijdens de zomervakantie (5 juli t/m 31 augustus) is MOTI geopend, en organiseren we allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessante quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Wat je echt.. Meer »

Vrijdag 20 juni

Libelle loves MOTI

Elk jaar lanceert Libelle een 'Libelle balance'. Een special vol met lekkere recepten, tips om te ontspannen, lekker-in-je-vel nieuws en handige levenslessen. De exclusieve lancering van de special van deze zomer vindt op 15 juli plaats bij MOTI. Libelle loves MOTI Vorig jaar was er ook al een.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...