Home > Museum > Nieuws

Donderdag 11 juni

Minecraft at the Museum

Ontdek net als 100 miljoen anderen wereldwijd de wondere digitale LEGO-wereld van Minecraft in MOTI Kom in de zomervakantie naar MOTI en ontdek de wereld van Minecraft! Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen een digitale wereld bouwen met een LEGO-achtige.. Meer »

Maandag 08 juni

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Woensdag 13 mei

Der Wanderer goes international

In het najaar van 2014 presenteerde MOTI de tentoonstelling Der Wanderer . Hierin werd de beeldtraditie onderzocht van het meest iconische beeld uit de Romantiek: Der Wanderer über dem Nebelmeer van de Duitse schilder Caspar David Friedrich uit 1818. Het beeld van Friedrich is al twee eeuwen lang.. Meer »

Dinsdag 12 mei

Nieuwsbrief #2 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Er gaat zelden een dag voorbij dat ik niet lees over privacyproblemen binnen de digitale wereld. Echter, designers lijken zich weinig bezig te houden met deze problematiek. Daarom heeft MOTI de Crypto Design Challenge in het leven geroepen! Deze ontwerpwedstrijd is uitgezet onder studenten.. Meer »

Maandag 11 mei

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME MOTI heeft het iconische spel Memory in een nieuw jasje gestoken! In de Analogue vs. Digitale Memory Game zoek je namelijk niet naar twee dezelfde afbeeldingen, maar naar de analoge en digitale versie van hetzelfde object! De lol ligt niet alleen in het spelen van het.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...