Home > Museum > Nieuws

Maandag 13 oktober

Herfstvakantie bij MOTI!

Kom naar MOTI in de herfstvakantie! Buiten is het regenachtig en wordt het kouder, bij MOTI wordt het met mooie tentoonstellingen, spannende speurtochten en een leuke schrijf- en tekenworkshop des te gezelliger! Tentoonstelling Poem Express Poem Express is een internationaal kunst- en poë.. Meer »

Maandag 06 oktober

MOTI Lezing met Dagan Cohen @DDW

Zaterdag 25 oktober om 20:00 u ABN AMRO HOUSE Klokgebouw Strijp - Eindhoven Toegang is gratis, reserveren is verplicht via: info@motimuseum.com Dutch Design Week presenteert de MOTI Lezing met Dagan Cohen Gelikte demo’s van nog niet bestaande producten op Kickstarter, 3D prints van concepten.. Meer »

Dinsdag 09 september

I LOVE BREDA - KIJK MIJN WIJK

26 december 2014 t/m 23 januari 2015 Na twee eerdere blockbusters organiseert MOTI samen met BN DeStem wederom een nieuwe editie van tentoonstelling I LOVE BREDA, met als thema: KIJK MIJN WIJK . Samen kijken we opnieuw naar onze stad. De naam Breda dook voor het eerst op in een.. Meer »

Dinsdag 19 augustus

BredaPhoto: Der Wanderer + Todd Hido

Van 11 september t/m 23 november presenteert MOTI twee exposities in het kader van BredaPhoto. Thema dit jaar is Songs From the Heart. Met dit thema duikt BredaPhoto in de Nieuwe Romantiek: de Romantiek van de 21e eeuw. Hoewel de romantische idealen van authenticiteit, oprechtheid en uniciteit al meer.. Meer »

Donderdag 17 juli

Poem Express: Gedichtenposters van kinderen

De Poem Express is een internationaal kunst- en poëzieproject voor kinderen, waarbij kinderen een gedicht schrijven en daar een tekening bij maken. Dit samen wordt een gedichtenposter. Elk schooljaar doen ruim 10.000 kinderen mee, waardoor de Poem Express inmiddels een enorm archief aan.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...