Home > Museum > Nieuws

Nieuws

Vrijdag 16 oktober

MOTI lanceert online museum voor persoonlijke beeldcollecties

Onbedoelde zelfportretten van mensen die hun spiegel verkopen op Marktplaats, een geheim archief van de Rijksluchtvaartdienst, koekjes die een thuiszorgmedewerker geserveerd krijgt bij de koffie. Iedereen kan vanaf 15 oktober zijn foto- of videocollectie uploaden naar Beeldjagers.org , een online museum.. Meer »

Dinsdag 06 oktober

Prijsuitreiking Crypto Design Challenge

MOTI maakte op 3 oktober de prijswinnaars bekend van de Crypto Design Challenge. De uitreiking vond plaats tijdens de vernissage van de tentoonstelling Design my Privacy . Alle 14 genomineerden zijn voor publiek te bezichtigen en opgenomen in de tentoonstelling. De jury heeft gekozen voor twee winnaars.. Meer »

Zondag 09 augustus

Bosch Grand Tour

Ter gelegenheid van het Jheronimus Bosch-jaar 2016 starten zeven grote Brabantse musea een samenwerking onder de noemer Bosch Grand Tour. Doel is het uitdragen van het unieke museumaanbod van Brabant en het stimuleren van museumbezoek aan de provincie. Brabant heeft na de Randstad het grootste aanbod van.. Meer »

Donderdag 11 juni

Minecraft at the Museum

Te beleven tot en met 15 mei 2016 Maak je museumbezoek aan MOTI compleet en ontdek de informatieve game-omgeving Minecraft at the Museum ! Kom in de zomervakantie naar MOTI en maak kennis met Minecraft! Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen.. Meer »

Woensdag 10 juni

Nieuwsbrief #6 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Wie geraakt wordt door de discussies over vluchtelingen kan hart en hoofd warmen, of breken, in MOTI. Op donderdag 12 november organiseert MOTI tijdens het Erasmus Festival Brabant de lezing Braaf! Robot! Braaf! , waarin discussie gevoerd over vluchtelingen en de robotisering van de.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...