Home > Museum > Nieuws

Donderdag 03 september

Bosch Grand Tour

Ter gelegenheid van het Jheronimus Bosch-jaar 2016 starten zeven grote Brabantse musea een samenwerking onder de noemer Bosch Grand Tour. Doel is het uitdragen van het unieke museumaanbod van Brabant en het stimuleren van museumbezoek aan de provincie. Brabant heeft na de Randstad het grootste aanbod van.. Meer »

Maandag 20 juli

Zomerprogramma voor kids

Tijdens de zomer hoef je je niet te vervelen in MOTI! De onderstaande speurtochten in het museum zijn zelfstandig door de kinderen te doen. Voor jongere bezoekers wordt aangeraden de speurtochten samen met hun familie te doen. Alle speurtochten zijn kosteloos te verkrijgen aan de receptie bij MOTI. *Let op.. Meer »

Donderdag 11 juni

Minecraft at the Museum

Te beleven tot en met 15 mei 2016 Maak je museumbezoek aan MOTI compleet en ontdek de informatieve game-omgeving Minecraft at the Museum ! Kom in de zomervakantie naar MOTI en maak kennis met Minecraft! Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen.. Meer »

Maandag 08 juni

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Vrijdag 05 juni

Nieuwsbrief #3 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Het is alweer bijna tijd om afscheid te nemen van Born Digital . Deze tentoonstelling biedt sinds februari een overzicht van de nieuwe generatie beeldmakers, met werk van onder meer Rafaël Rozendaal, Rosa Menkman en Geoffrey Lillemon. U heeft nog tot en met 13 september de tijd om.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...