Home > Museum > Nieuws

Nieuws

Zondag 09 augustus

Bosch Grand Tour

Ter gelegenheid van het Jheronimus Bosch-jaar 2016 starten zeven grote Brabantse musea een samenwerking onder de noemer Bosch Grand Tour. Doel is het uitdragen van het unieke museumaanbod van Brabant en het stimuleren van museumbezoek aan de provincie. Brabant heeft na de Randstad het grootste aanbod van.. Meer »

Donderdag 11 juni

Minecraft at the Museum

Te beleven tot en met 15 mei 2016 Maak je museumbezoek aan MOTI compleet en ontdek de informatieve game-omgeving Minecraft at the Museum ! Kom in de zomervakantie naar MOTI en maak kennis met Minecraft! Minecraft is zowel een spel als een bouwomgeving, waarin spelers individueel of samen.. Meer »

Woensdag 13 mei

Der Wanderer goes international

In het najaar van 2014 presenteerde MOTI de tentoonstelling Der Wanderer . Hierin werd de beeldtraditie onderzocht van het meest iconische beeld uit de Romantiek: Der Wanderer über dem Nebelmeer van de Duitse schilder Caspar David Friedrich uit 1818. Het beeld van Friedrich is al twee eeuwen lang.. Meer »

Dinsdag 12 mei

Nieuwsbrief #2 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Er gaat zelden een dag voorbij dat ik niet lees over privacyproblemen binnen de digitale wereld. Echter, designers lijken zich weinig bezig te houden met deze problematiek. Daarom heeft MOTI de Crypto Design Challenge in het leven geroepen! Deze ontwerpwedstrijd is uitgezet onder studenten.. Meer »

Maandag 11 mei

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME MOTI heeft het iconische spel Memory in een nieuw jasje gestoken! In de Analogue vs. Digitale Memory Game zoek je namelijk niet naar twee dezelfde afbeeldingen, maar naar de analoge en digitale versie van hetzelfde object! De lol ligt niet alleen in het spelen van het.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...