Home > Museum > Nieuws

Zaterdag 09 januari

Film Branded Dreams van Studio Smack aangekocht door MOTI

Vrijdag 8 januari jl. lanceerde MOTI de nieuwste aankoop van het museum: de film Branded Dreams van Studio Smack. Met deze prachtige video breidt MOTI de museale collectie uit met werk van Bredase kunstenaars. We leven vandaag de dag in een wereld waarin we worden overspoeld met allerlei beelden.. Meer »

Woensdag 06 januari

MOTI V.R.

Met trots presenteert MOTI de MOTI V.R .. Dit is een virtueel museum, waarin men met een speciale 3D-bril, de Oculus Rift, op een bijzondere reis door de wereld van beeldcultuur kan gaan. MOTI V.R. is een architectonische constructie, waarbij beelden en objecten zijn gebruikt als bouwstenen om een nieuw.. Meer »

Zaterdag 02 januari

Winterprogramma for kids

Tijdens de winter hoef je je niet te vervelen in MOTI! De onderstaande programma's zijn zelfstandig door de kinderen te doen. Voor jongere bezoekers wordt aangeraden de speurtochten samen met hun familie te doen. Alle speurtochten zijn kosteloos te verkrijgen aan de receptie bij MOTI. *Let op! Minecraft.. Meer »

Vrijdag 01 januari

Nieuwsbrief #1 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Moge het nieuwe jaar u vele mooie (culturele) momenten brengen. Bij MOTI begon het jaar in ieder geval al met een prachtig moment. Verleden week lanceerde het museum in samenwerking met DROPSTUFF de video Branded Dreams van Studio Smack.. Meer »

Vrijdag 01 januari

De kaartverkoop is gestart!

Op vrijdag 22 januari 2016 vindt de Cultuurnacht plaats. Als de duisternis haar plek inneemt, gaat de wolf op onderzoek uit. Het avontuur lonkt! Meer dan 45 kunst- en cultuurinstellingen uit Breda openen tijdens de Cultuurnacht hun deuren en bieden een spectaculair programma met muziek, dans, toneel,.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...