Home > Museum > Nieuws

Woensdag 25 maart

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME MOTI heeft het iconische spel Memory in een nieuw jasje gestoken! In de Analogue vs. Digitale Memory Game zoek je namelijk niet naar twee dezelfde afbeeldingen, maar naar de analoge en digitale versie van hetzelfde object! De lol ligt niet alleen in het spelen van het.. Meer »

Woensdag 25 maart

Born Digital

13 december 2014 t/m 28 juni 2015 Ben jij opgegroeid met internet? Of heb jij je de digitale vaardigheden op latere leeftijd eigen gemaakt? Hoe dan ook: de digitale revolutie is je vast niet ontgaan! Deze revolutie heeft ook een nieuwe generatie beeldmakers voortgebracht: digi-kunstenaars die zich.. Meer »

Dinsdag 17 februari

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Maandag 08 september

Welcome to The Imagesphere

21 februari 2014 t/m december 2015 De ‘online’ en ‘offline’ wereld zijn inmiddels versmolten tot één universum. We hebben ons de digi-taal eigen gemaakt tijdens de digitale revolutie van de afgelopen decennia. Tenminste, dat denken we. De waarheid? We staan.. Meer »

Woensdag 09 juli

Zomer in MOTI

Tijdens de zomervakantie (5 juli t/m 31 augustus) is MOTI geopend, en organiseren we allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessante quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Wat je echt.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...