Home > Museum > Nieuws

Donderdag 17 juli

Poem Express: Gedichtenposters van kinderen

De Poem Express is een internationaal kunst- en poëzieproject voor kinderen, waarbij kinderen een gedicht schrijven en daar een tekening bij maken. Dit samen wordt een gedichtenposter. Elk schooljaar doen ruim 10.000 kinderen mee, waardoor de Poem Express inmiddels een enorm archief aan.. Meer »

Donderdag 10 juli

BredaPhoto en Fotoweek 2014

Vanaf half september wordt de fotografie in de schijnwerpers gezet. Dan vinden namelijk zowel BredaPhoto als Fotoweek plaats. Op 11 september worden beide festivals geopend en is er veel te beleven voor iedereen die van foto’s en fotografie houdt. Nieuwe Romantiek BredaPhoto is een.. Meer »

Woensdag 09 juli

Zomer in MOTI

Tijdens de zomervakantie (5 juli t/m 31 augustus) is MOTI geopend, en organiseren we allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessante quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Wat je echt.. Meer »

Vrijdag 20 juni

Libelle loves MOTI

Elk jaar lanceert Libelle een 'Libelle balance'. Een special vol met lekkere recepten, tips om te ontspannen, lekker-in-je-vel nieuws en handige levenslessen. De exclusieve lancering van de special van deze zomer vindt op 15 juli plaats bij MOTI. Libelle loves MOTI Vorig jaar was er ook al een.. Meer »

Dinsdag 01 april

GDFB: Resolute - design changes

Van 17 april t/m 6 juli In het verleden is de ontwikkeling van grafische vormgeving sterk beïnvloed door krachten als religie, politiek en geld. Hierbij is het natuurlijke vermogen van de mens om visuele boodschappen te begrijpen uitgebuit. Gedreven door technische vooruitgang ontstond een.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...