Home > Museum > Nieuws

Woensdag 19 november

Born Digital

13 december 2014 t/m 28 juni 2015 Ben jij opgegroeid met internet? Of heb jij je de digitale vaardigheden op latere leeftijd eigen gemaakt? Hoe dan ook: de digitale revolutie is je vast niet ontgaan! Deze revolutie heeft ook een nieuwe generatie beeldmakers voortgebracht: digi-kunstenaars die zich.. Meer »

Dinsdag 09 september

I LOVE BREDA - KIJK MIJN WIJK

26 december 2014 t/m 23 januari 2015 Na twee eerdere blockbusters organiseert MOTI samen met BN DeStem wederom een nieuwe editie van tentoonstelling I LOVE BREDA, met als thema: KIJK MIJN WIJK . Samen kijken we opnieuw naar onze stad. De naam Breda dook voor het eerst op in een oorkonde.. Meer »

Maandag 08 september

Welcome to The Imagesphere

21 februari 2014 t/m december 2015 De ‘online’ en ‘offline’ wereld zijn inmiddels versmolten tot één universum. We hebben ons de digi-taal eigen gemaakt tijdens de digitale revolutie van de afgelopen decennia. Tenminste, dat denken we. De waarheid? We staan.. Meer »

Woensdag 09 juli

Zomer in MOTI

Tijdens de zomervakantie (5 juli t/m 31 augustus) is MOTI geopend, en organiseren we allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessante quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Wat je echt.. Meer »

Vrijdag 20 juni

Libelle loves MOTI

Elk jaar lanceert Libelle een 'Libelle balance'. Een special vol met lekkere recepten, tips om te ontspannen, lekker-in-je-vel nieuws en handige levenslessen. De exclusieve lancering van de special van deze zomer vindt op 15 juli plaats bij MOTI. Libelle loves MOTI Vorig jaar was er ook al een.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...