Home > Museum > Nieuws

Dinsdag 08 april

MOTI geopend tijdens 1e en 2e Paasdag!

Vergeet de Woonboulevard, het familiebezoek of de speeltuin: Pasen vier je bij MOTI! We zijn de eerste en tweede Paasdag geopend, op 20 en 21 april. Begin bijvoorbeeld met een heerlijke Paasbrunch in het MOTI CAFE en bezoek daarna de tentoonstellingen . Wie weet ontdek jij het gouden Paasei in het museum.. Meer »

Dinsdag 01 april

GDFB: Resolute - design changes

Van 17 april t/m 30 juni In het verleden is de ontwikkeling van grafische vormgeving sterk beïnvloed door krachten als religie, politiek en geld. Hierbij is het natuurlijke vermogen van de mens om visuele boodschappen te begrijpen uitgebuit. Gedreven door technische vooruitgang ontstond een.. Meer »