Home > Museum > Nieuws

Dinsdag 17 februari

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Woensdag 19 november

Born Digital

13 december 2014 t/m 28 juni 2015 Ben jij opgegroeid met internet? Of heb jij je de digitale vaardigheden op latere leeftijd eigen gemaakt? Hoe dan ook: de digitale revolutie is je vast niet ontgaan! Deze revolutie heeft ook een nieuwe generatie beeldmakers voortgebracht: digi-kunstenaars die zich.. Meer »

Dinsdag 09 september

I LOVE BREDA - KIJK MIJN WIJK

26 december 2014 t/m 28 februari 2015 Na twee eerdere blockbusters organiseert MOTI samen met BN DeStem wederom een nieuwe editie van tentoonstelling I LOVE BREDA, met als thema: KIJK MIJN WIJK . Samen kijken we opnieuw naar onze stad. De naam Breda dook voor het eerst op in een.. Meer »

Maandag 08 september

Welcome to The Imagesphere

21 februari 2014 t/m december 2015 De ‘online’ en ‘offline’ wereld zijn inmiddels versmolten tot één universum. We hebben ons de digi-taal eigen gemaakt tijdens de digitale revolutie van de afgelopen decennia. Tenminste, dat denken we. De waarheid? We staan.. Meer »

Woensdag 09 juli

Zomer in MOTI

Tijdens de zomervakantie (5 juli t/m 31 augustus) is MOTI geopend, en organiseren we allerlei leuke activiteiten voor kinderen in het museum. Van spannende speurtochten en expedities tot interessante quizzen en een heuse art-hoek waar je zelf kunstwerken kan maken, het kan niet gek genoeg! Wat je echt.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...