Home > Museum > Nieuws

Vrijdag 24 april

Aangepaste openingstijden

Met de vele feestdagen in het verschiet, gelden in MOTI de komende maand aangepaste openingstijden. 27 april Koningsdag Gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Open 14 mei Hemelvaart Open 24 mei Eerste Pinksterdag Gesloten 25 mei Tweede Pinksterdag Open Verder is het museum regulier geopend van dinsdag.. Meer »

Donderdag 09 april

Museumweek in MOTI

Van 18 tot en met 26 april is het Museumweek in Nederland. Uiteraard doet MOTI ook mee met leuke activiteiten tijdens dit nationale evenement! Ons Gouden Pronkstuk deze week is het recent aangekochte werk N.movi van de Bredase kunstenaar Eelco Brand (1969). Zijn videowerk uit 2011 toont een.. Meer »

Woensdag 08 april

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME MOTI heeft het iconische spel Memory in een nieuw jasje gestoken! In de Analogue vs. Digitale Memory Game zoek je namelijk niet naar twee dezelfde afbeeldingen, maar naar de analoge en digitale versie van hetzelfde object! De lol ligt niet alleen in het spelen van het.. Meer »

Dinsdag 07 april

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Woensdag 25 maart

Born Digital

13 december 2014 t/m 28 juni 2015 Ben jij opgegroeid met internet? Of heb jij je de digitale vaardigheden op latere leeftijd eigen gemaakt? Hoe dan ook: de digitale revolutie is je vast niet ontgaan! Deze revolutie heeft ook een nieuwe generatie beeldmakers voortgebracht: digi-kunstenaars die zich.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...