Home > Museum > Nieuws

Nieuws

Woensdag 13 mei

Der Wanderer goes international

In het najaar van 2014 presenteerde MOTI de tentoonstelling Der Wanderer . Hierin werd de beeldtraditie onderzocht van het meest iconische beeld uit de Romantiek: Der Wanderer über dem Nebelmeer van de Duitse schilder Caspar David Friedrich uit 1818. Het beeld van Friedrich is al twee eeuwen lang.. Meer »

Dinsdag 12 mei

Crypto Design Challenge

Iedereen is online en privacy wordt steeds belangrijker. Toch is het beveiligen van teksten en beelden nog steeds erg ingewikkeld en houden designers zich er weinig of niet mee bezig. De Crypto Design Challenge roept jonge designers en kunstenaars op om nieuwe ideeën te ontwikkelen die het.. Meer »

Maandag 11 mei

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME

ANALOGUE VS. DIGITAL MEMORY GAME MOTI heeft het iconische spel Memory in een nieuw jasje gestoken! In de Analogue vs. Digitale Memory Game zoek je namelijk niet naar twee dezelfde afbeeldingen, maar naar de analoge en digitale versie van hetzelfde object! De lol ligt niet alleen in het spelen van het.. Meer »

Zondag 10 mei

Nieuwsbrief #1 Mieke Gerritzen

Beste lezer, Alstublieft! Voortaan ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief, waarmee u nog beter op de hoogte blijft van nieuws en ontwikkelingen rondom MOTI. De afgelopen periode heeft MOTI weer mooie projecten mogen realiseren. Een voorbeeld hiervan is het project b eeldregels , de imposante.. Meer »

Woensdag 25 maart

Born Digital

13 december 2014 t/m 28 juni 2015 Ben jij opgegroeid met internet? Of heb jij je de digitale vaardigheden op latere leeftijd eigen gemaakt? Hoe dan ook: de digitale revolutie is je vast niet ontgaan! Deze revolutie heeft ook een nieuwe generatie beeldmakers voortgebracht: digi-kunstenaars die zich.. Meer »

Page
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...