Home > Museum > Nieuws > Opening Couture Graphique

Opening Couture Graphique

15 februari opende Couture Graphique in MOTI. Couture Graphique is een nooit eerder vertoonde expositie over de relatie tussen mode en grafische vormgeving. In deze tentoonstelling worden de communicatieve en decoratieve aspecten van kleding en accessoires, als vorm van communicatie, gepresenteerd.

Deze bijzondere tentoonstelling met stukken van onder meer Viktor&Rolf, Chanel, Louis Vuitton en Bas Kosters, vroeg uiteraard om een feestelijke opening. Vrijdag 15 februari vierde MOTI dan ook haar eerste modefeestje. Sylvana Simons deed de tentoonstelling openen met interviews met deelnemende ontwerpers.

Wilt u een klein kijkje nemen in de zalen? Bekijk dan hier een aantal foto's van de tentoonstelling.

Benieuwd naar Couture Graphique? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen naar de eerste modetentoonstelling in MOTI. Dit is mogelijk tot 8 augustus.