Home > Verhuur

Verhuur

Een unieke locatie voor uw evenement, een inspiratie voor uw gasten 

MOTI biedt een bijzondere ambiance voor uw bedrijfsevenement of groepsbijeenkomst.
Diverse ruimtes van het karakteristiek en dynamische museum worden verhuurd als inspirerende en exclusieve locatie voor het organiseren van bedrijfsevenementen, lezingen, recepties, vergaderingen, diners, lunches etc. Hierdoor krijgt uw evenement direct de waarde en de exclusiviteit die het verdient.

Tijdens, voor of na uw evenement kunnen uw gasten vanzelfsprekend kennisnemen van de fascinerende wereld van de beeldcultuur. Steeds wisselende en spraakmakende tentoonstellingen zorgen voor een hoge belevingswaarde. Deze beleving wordt vervolmaakt met een rondleiding of presentatie of workshop - al dan niet op maat- van één van onze zeer bevlogen educatief medewerkers.
Met uw keuze om gebruik te maken van een van de ruimtes van MOTI kiest u niet alleen voor een unieke locatie maar ondersteunt u eveneens alle presentatie en educatietaken die het museum uitvoert. U levert daarmee direct een bijdrage aan het behoud van dit bijzondere instituut.

Een hapje en een drankje en nog veel meer
Om volledig aan uw wensen en eisen te voldoen bij uw evenement in ons huis bieden we graag onze horecafaciliteiten aan. Een lunch, diner of vergaderarrangement: alles is mogelijk. In samenwerking met onze horeca partners zorgen we graag voor een passend aanbod.

Bereikbaarheid en parkeren
MOTI ligt in het historische centrum van Breda in directe nabijheid van NS station Breda. Vanaf dit station is het ongeveer 5 minuten lopen langs een zeer goed aangegeven route door het schitterende Valkenberg park. Diverse buslijnen stoppen letterlijk om de hoek van het museum. Eveneens om de hoek ligt het grote parkeerterrein Beyerd/Vlaszak. Een exacte routebeschrijving vindt u hier.

Meer informatie?
Neem contact met onze medewerker boekingen op via info@motimuseum.com. Ook telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur via 076 529 99 00.