Home > Verhuur > Inspirerende locatie

Inspirerende locatie

MOTI biedt een zee aan mogelijkheden als unieke verhuurlocatie. Diverse ruimtes van het karakteristiek en dynamische museum worden verhuurd als inspirerende en exclusieve locaties voor het organiseren van bedrijfsevenementen, lezingen, recepties, vergaderingen, diners, lunches etc. Hierdoor krijgt uw (bedijfs)evenement direct de waarde en de exclusiviteit die het verdient.

Tijdens, voor of na uw evenement kunnen uw gasten vanzelfsprekend kennisnemen van de fascinerende wereld van grafische vormgeving. Ruim duizend vierkante meter tentoonstellingsruimte met een hoog kwalitatief en educatief programma maken zo integraal deel uit van de beleving die u uw gasten aanbiedt. Deze beleving kan nog verder worden uitgebreid met een rondleiding of presentatie van één van onze bevlogen educatief medewerkers. Met de huur van een van de ruimtes  kiest u niet alleen voor unieke locatie maar ondersteunt u eveneens alle presentatie en educatietaken van het museum. Daarmee steunt u het behoud van dit unieke instituut.

Horeca
We bieden u graag ook onze horecafaciliteiten aan. Een lunch, diner of vergaderarrangement, alles is mogelijk. In samenwerking met onze horecapartners zorgen we graag voor een passend aanbod.

Bereikbaarheid en parkeren
MOTI ligt in het historische centrum van de stad, in de directe nabijheid van het trein- en busstation. Vanaf dit station is het ongeveer vijf minuten lopen langs een zeer goed aangegeven route door het schitterende Valkenbergpark. Diverse buslijnen stoppen om de hoek van het museum. Eveneens om de hoek ligt het grote parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.

Routebeschrijving