Home > Verhuur > Inspirerende locatie > Arrangementen

Arrangementen

MOTI heeft een bevlogen en deskundig team van specialisten die graag uw evenement tot een bijzondere beleving maken. Er is een breed aanbod van educatieve activiteiten die u prima kunt combineren met uw verblijf in het museum. In combinatie met de huur van een ruimte, en/of een educatief programma, bieden wij een breed pakket aan arrangementen aan.

Lunchesvoor groepen
MOTI CAFE biedt u lekkere, verse en zelfgemaakte luncharrangementen aan voor groepen vanaf 10 personen. U kunt kiezen uit diverse lunches met vers gebakken broodjes en eigen gemaakte soepen. De prijs per persoon is, afhankelijk van de keuze, tussen de € 10 en € 17,50.

Koffie- en borrelarrangementen

Uiteraard kan ons café voor uw gasten ook heerlijke koffie- en borrelarrangementen serveren. Wij ontvangen uw gasten met heerlijk vers geurende koffie of thee en zoetigheden. Maar serveren desgewenst ook borrel met bijpassende hartige hapjes. 
U kunt tijdens uw (bedrijfs)
evenement ook kiezen voor een combinatie van koffie en borrelarrangement.

Diners
Voor speciale gelegenheden, (bedrijfs)evenementen e.d. bieden wij in overleg met u ook de mogelijkheid om een diner te organiseren voor uw gasten of relaties. Wij werken met verschillende cateraars samen.
 
Meer weten?

Voor meer informatie neemt u contact met de afdeling reserveringen, tijdens werkdagen bereikbaar via 076 - 529 9900 of via info@motimuseum.com.

(Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.)