Home > Verhuur > Inspirerende locatie > Arrangementen

Arrangementen

MOTI heeft een bevlogen en deskundig team van specialisten die graag uw evenement tot een bijzondere beleving maken. Er is een breed aanbod van educatieve activiteiten die u prima kunt combineren met uw verblijf in het museum. In combinatie met de huur van een ruimte, en/of een educatief programma, bieden wij een breed pakket aan arrangementen aan.

Horeca
In samenwerking met onze chefkok kunnen we uw (bedrijfs)evenement in MOTI tot een complete belevenis maken. We bieden hiervoor een aantal pakketten aan, maar kunnen ook in samenspraak komen tot een op maat gemaakt aanbod. Alle pakketten zijn te boeken als optie bij de huur van één van de ruimtes van het museum. Hierbij geldt een minimum aantal personen van tien personen. Komt u met minder gasten dan maken we graag een offerte op maat.

Lunches
MOTI CAFE presenteert een nieuwe lunchconcept: lekker, vers en zelfgemaakt. U kunt kiezen uit diverse lunches met vers huisgebakken brood, eigen gemaakte soepen en andere heerlijke ingredienten. De prijs per persoon is, afhankelijk van de keuze, tussen de € 10 en € 20.

Arrangement voor warme lunches
Aangepast aan de seizoenen kunt u in MOTI CAFE ook van warme lunches genieten. Voor een minimaal aantal van tien personen maken onze chefs in de keuken de heerlijkste gerechten met desgewenst bijpassende drankarrangementen. De gerechten worden in onze open keuken vers bereid. Er is al een heerlijk pasta-aanbod voor € 15, maar u kunt ook kiezen uit twee uitgebreide lunchvariaties van respectievelijk € 17,50 en € 22,50 per persoon. De prijzen zijn inclusief tafelwater. Overige dranken en drankarrangementen op aanvraag.

Koffie- en borrelarrangementen
Uiteraard kan ons café voor uw gasten ook heerlijke koffie- en borrelarrangementen serveren. Wij ontvangen uw gasten met heerlijk vers geurende koffie of thee en zoetigheden. Maar serveren desgewenst ook voortreffelijke bieren en/of wijnen met bijpassende hartige hapjes. 
U kunt tijdens uw (bedrijfs)evenement ook kiezen voor een combinatie van koffie en borrelarrangement.

Meer weten?
Voor meer informatie neemt u contact met de afdeling reserveringen, tijdens werkdagen bereikbaar via 076 - 529 9900 of via info@motimuseum.com.

(Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.)