agenda

Per 1 januari Stedelijk Museum Breda

Per 1 januari gaat MOTI samen met Breda's Museum en vormt vanaf dan Stedelijk Museum Breda. Hierover kunt u meer lezen op deze webpagina.

Wat betekent dit voor u als bezoeker?
MOTI sluit per 1 januari 2017 de deuren. Het museumcafé en museumshop van MOTI zijn vanaf dan eveneens gesloten.

In het gebouw van MOTI aan de Boschstraat opent in het voorjaar van 2017 Stedelijk Museum Breda. In de tussentijd wordt het gebouw aangepast om het duurzamer en toegankelijker te maken. De tentoonstellingszalen worden ingericht met nieuwe presentaties, onder andere over de geschiedenis van de stad.

Per 1 januari 2017 is het Breda’s Museum aan de Parade gesloten voor publiek. Daarmee is ook de museumshop en het museumcafé van Breda's Museum per 1 januari 2017 gesloten voor publiek. De nieuwe bestemming van het pand is nog niet bekend.

Meer weten?
Volg de laatste ontwikkelingen van het nieuwe museum via de tijdelijke website van Stedelijk Museum Breda.